#STILDEVIATASANATOS #desert #micdejun #fulgideovaz #mar #arici #gustare
Arici! Un preparat versatil i-aș spune gândindu-mă că pot fi schimbate, cu ușurință, multe dintre ingredientele care îl compun.
Eu am ales să conbin: fulgi de ovăz, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, stafide, semințe de cânepă, semințe de in, măr ras, ou, coajă rasă de la o lămâie, turmenic, scorțișoară, piper, suc de mure, lapte bătut.
Compoziția mea a cântărit 1300 grame, rezultând 200 kcal la 100 g. Porția din imagine are 30 g și este super suficientă pentru o gustare.
În funcție de nevoile tale nutriționale consumi cantitatea potrivită, fie că este mic dejun sau cină (preparat unic), alături de un ceai de ghimbir sau roiboos.
Mare atenție la ceaiurile pe care le consumați seara (consilierul dumneavoastră de nutriție va ști ce să vă recomande, în funcție de nevoile identificate).
Vă aștept să îmi scrieți pentru a vă menționa gramajul potrivit pentru fiecare ingredient. Apoi, inspirație… la modificări!
Menținerea greutății și slăbirea nu înseamnă înfometarea organismului.
Vino alături de mine și vei descoperi singur/ă! Adevărat!
Carla G Popa
consilier pentru nutriție și stil de viață sănătos