Mario Motanul Curios

Un ABC al dezvoltarii personale

Mario, motanul curios … face descoperiri, împreună cu noi prieteni!”

Cu subtitlul ”Un ABC al dezvoltării personale”, se dezvăluie o ”carte de autor”, o resursă prețioasă, un antrenament al imaginației, cu trăiri și interpretări jucăușe alături de Mario, curiosul motan.

Alegerea mea nu a fost ușoară, acum mă alint, căci a însemnat să fac unul din lucrurile la care mă pricep de când mă știu, să creez. Mă refer însă la responsabilitatea pe care o am faţă de micii mei prieteni ca şi îndrumător, model ce simt şi cred că ei doresc să fiu.

Această creație este rodul unei experiențe de viață și profesionale pe care o împărtășesc zi de zi cu oameni dragi, care au ales să fie aproape de mine, să aibă încredere în mine. Nu aş fi reuşit nimic fără ei şi le mulţumesc!

Vă invit să zăboviţi pe fiecare pagina, pe fiecare rând şi cuvânt pe care l-am căutat şi mângâiat cu gândul la fiecare copil care va avea nevoie de el. Fără grabă, această carte se va lăsa descoperită şi poate sprijini dezvoltarea armonioasă a micilor noştri prieteni.

Vă invit să vă acordaţi clipe de bucurie şi tihnă!

 

Cu dragoste,

Mario & Carla Popa

Pret: 50 lei (transport inclus)

 

Plata se va face in contul RO60BRDE040SV82368940400, deschis la B.R.D. Sucursala Bacău, pe numele APDP – Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale, CUI 28028036.
Va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de email carlapopa@yahoo.ro.