Conferința OM DE MILIOANE - Ediția I - 20 Mai 2023

Deschidem o cale a explorării metaforice a OMULUI DE MILIOANE și creăm un loc de întâlnire, adevărat!

Cu ocazia Zilei „??? ?????ℕ?ℝ”, vă invitam să participaţi, în data de 20 mai 2023, orele 14:00, la prima ediție a Conferinței ‚,?? ?? ???????? ’’. Evenimentul deschide o cale a explorării metaforice a OMULUI DE MILIOANE, fiind o întâlnire a celor deciși să fie prezenți în viața lor, în fiecare moment, în fiecare clipă, împărtăşindu-şi propriile talente şi daruri într-un mod cât mai autentic.

Eveniment hibrid – online și fizic.

PARTICIPANTI

?️???????????? la conferința, din 20 mai 2023, presupune donarea a 54 lei, ce vă asigură 2 locuri în sală.
✔️Primiți diploma de participare, pentru toate categoriile profesionale, cu numărul de ore și detalii despre facilitatori și prezentările susținute.
✔️Ești inscris automat (1 extragere) în tombola cu premii oferite de sponsorii conferinței.
✔️Această donație ne asigură taxele și alte costuri asociate evenimentului.
?Taxa de participare ca audient: online/fizic – 54 lei (1 + 1 gratis)

Cont Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale, CUI 28028036
IBAN RO60BRDE040SV82368940400, deschis la Banca BRD Sucursala Bacau
▶️Trimite extrasul (dovada plății) pentru confirmarea donației la adresa de email: apdp7bacau@yahoo.com
⏩️Trimite, de asemenea, numele celor 2 persoane participante și modalitatea de participare, fizic sau online (pentru a doua variantă urmând ca în ziua evenimentului să primești link-ul de acces).
Respectăm alegerea fiecăruia, de aceea te rugăm să menționezi dacă dorești sau nu diploma de participare (conform mențiunilor de mai sus).

 

FACILITATORI

Până pe data de 25.04.2023 aveți posibilitatea să vă înscrieți ca facilitatori. Fiți inspirație! Veți avea libertatea de a aborda tema prezentării din perspectivă personală şi profesională.
Avem rugămintea să confirmaţi participarea dumneavoastră ca FACILITATOR, prin trimiterea formularului https://forms.gle/KLuPjJzRkopksJ1X6 , completat, până la data de 25.04.2023, prezentările Word şi/sau PowerPoint urmând să fie trimise până pe data de 30.04.2023, orele 23:59.
Timpul alocat fiecărei prezentări este de 15-20 min.

Echipa noastră formată din psiholog expert Carla Popa (preşedinte APDP), psiholog clinician Bianca Eliza Dălvaru, consilier de dezvoltare personală Silvia Simona Ferenţ, vă aşteaptă cu drag, să vă alăturați eventului.

Detalii legate de transmitea lucrărilor, la tel. 0747336112/ 0743807843 sau e-mail: apdp7bacau@yahoo.com

⚜️Această conferință aduce împreună oameni remarcabili din diverse domenii, oameni care au reușit să își atingă obiectivele și să fie în echilibru cu ei înșiși.
⚜️Vino să îi cunoști pe acești oameni extraordinari, să le urmărești prezentările și să împărtășești cu ei idei valoroase care te vor ajuta să te dezvolți atât în plan personal, cât și profesional.
⚜️Te încurajăm să participi la această conferință, dacă ești în căutare de inspirație și de noi oportunități pentru a-ți îmbunătăți viața și cariera.
⚜️Alege oportunitatea de a te lăsa inspirat de oameni de milioane!