OM DE MILIOANE

Deschidem o cale a explorării metaforice a OMULUI DE MILIOANE și creăm un loc de întâlnire, adevărat!

Carla Popa – Manifestarea bucuriei

Carla POPA, speaker în cadrul Conferinței ”Om de MILIOANE”, ediția I, 20 mai 2023, organizată de Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale, este psiholog expert, hipnoterapeut, master nutriție, președintă Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale.
Evenimentul susținut a deschis o cale a explorării metaforice a OMULUI DE MILIOANE și a fost o primă întâlnire a celor deciși să fie prezenți în viața lor, în fiecare moment, în fiecare clipă.
”Atunci când trăiesc în prezent iau deciziile cele mai potrivite pentru mine. În prezent sunt conectat cu sinele meu superior și în prezent trăiesc. Timpul prezent este unicul timp în care sunt cu adevărat, trecutul și viitorul sunt două dimensiuni care suferă continuu modificări. Trăiesc în prezent viața așa cum este ea și mă bucur de existența mea, acum.” (Carla Popa, https://carlapopa.ro/)
Carla Popa, a aborda tema aleasa ”MANIFESTAREA BUCURIEI”, aducând perspectiva personală alături de cea profesională și a evidențiat importanța dezvoltării personale în atingerea optimului potențial uman.
MANIFESTAREA BUCURIEI este una din căile drumului său și prezentarea ei este de astăzi este inspirație și va fi exemplu … de MILIOANE.
ADEVĂRAT!

Zoltan Cerce – Când corpul ne vorbește

Zoltan CERCE, speaker în cadrul Conferinței ”Om de MILIOANE”, ediția I, 20 mai 2023, organizată de Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale, este psiholog clinician, hipnoterapeut, antreprenor. Evenimentul a deschis o cale a explorării metaforice a OMULUI DE MILIOANE și a fost o primă întâlnire a celor deciși să fie prezenți în viața lor, în fiecare moment, în fiecare clipă. ”Atunci când trăiesc în prezent iau deciziile cele mai potrivite pentru mine. În prezent sunt conectat cu sinele meu superior și în prezent trăiesc. Timpul prezent este unicul timp în care sunt cu adevărat, trecutul și viitorul sunt două dimensiuni care suferă continuu modificări. Trăiesc în prezent viața așa cum este ea și mă bucur de existența mea, acum.”. Zoltan Cerce, a aborda tema aleasa ”CÂND CORPUL NE VORBEȘTE”, din vasta sa perspectivă personală de dezvoltare și cunoaștere ce s-a educat și s-a transformat într-o profesie ce aduce vindecare, inspiratie și exemplu … de MILIOANE. ADEVĂRAT!