#STILDEVIATASANATOS
#prieteni #munte

Munţomani începători sau experimentaţi legați de aceeași pasiune, am legat uşor prietenii pe traseele propuse de echipa #Door2Outdoor.

Aici plecăm spre Vârful Dara, Masivul Făgăraș, 2500 metri altitudine.
E adevărat, am descoperit muntele ca adult şi pot spune cu mâna pe inimă că asta mi-a adus multă bucurie. S-a întâmplat în momentul când am avut nevoie, când am înțeles ce este important pentru mine și pot.

Sunt mereu surprinsă să văd cum am depășit situații aparent imposibile, descoperind tot timpul resurse noi.
Experimentând am întotdeauna 100 la sută șanse mai mari să reușesc!

Am făcut zeci de ore pe diferite cărări șerpuite, și am învățat să ne aşteptăm, să ne susţinem şi să ajungem aşa cum am plecat: împreună.

De-am gâfâit și nu am mai putut, a fost întotdeauna cineva lângă mine să mă încurajeze și să-mi arate că reușesc. De mi-a fost sete am găsit și apa care îmi lipsea. Când am alunecat o mână întinsă m-a sprijinit și m-am simțit ocrotită.
Muntele m-a ales și mi-a permis să îi explorez cărările, să îi ating măreția!

Am învățat multe lucruri pe munte, am întâlnit o gașcă făină de munțomani, mi-am îmbunătățit stilul de viață ceea ce la urma urmei, fără a folosi cuvinte mari, mi-a schimbat și viața, dar cel mai important, m-am ales cu niște prieteni pe cinste.

Îmi sunt dragi!

Le mulțumesc!

Pledez pentru orice formă de mișcare în natură! Cercetări aprofundate relevă că o simplă plimbare prin pădure poate induce o creștere semnificativă atât a numărului, cât și a activității celulelor ucigașe naturale “Natural Killer” (NK), unul dintre modurile în care corpul nostru luptă împotriva cancerului.
Iar dacă kilogramele în plus va încurcă aveți sprijinul meu!
Începeți împreună cu mine un program de slăbire personalizat și beneficiile vor fi pentru toată viața!

Carla G Popa
psiholog principal
consilier pentru nutriție și stil de viață sănătos