#STILDEVIATASANATOS
#acasa #gust #culoare #mozzarella #roșii #hipoglucidic

Alegerile alimentare sănătoase pot fi alegeri alimentare gustoase și pot aduce bucurie. Eu și clienții mei știm știm asta!
Ultimul care a făcut această descoperire este Dănuț, un tânăr special care a început programul meu de nutriție cu oarecare reținere.

Atitudinea lui s-a schimbat în câteva zile, deoarece s-a bucurat să descopere în planurile alimentare personalizate, răsfăț pentru toate simțurile. Să mănânci conștient, să fii în contact real cu simțurile tale, asta promovez eu în conceptul #STILDEVIATASANATOS.
Oamenii dragi care au încredere în mine, dau sens muncii mele, mă provoacă să creez programe personalizate, fie că vorbesc despre nutriție, fie că vorbesc despre psihologie, îmi aduc bucurie de fiecare dată când împărtășesc cu mine experiența lor.
De aceea, vreau să împărtăşesc cu voi gândurile lui Dănuț:”Este foarte bun! Gata, nu o mai cert pe doamna Carla ca mi-a dat dietă și o să o ascult pe ea.”

Această este adevărata bucurie, atât de simplă.
Cercetările sugerează că alegerile alimentare „sănătoase”, au beneficii nu numai fizice, ci și mintale și ar putea fi o investiție pe termen lung în bunăstarea noastră viitoare. 
Este astfel spulberat mitul că doar alimentele nesănătoase și bogate în calorii au un gust mai bun, iar cele sănătoase nu sunt deloc atractive.
Avem la îndemână ierburi aromatice, plante, flori care combinate corect aduc preparatelor noastre simfonii ce atenuează orice dispoziție negativă.
Astăzi eu am ales mozzarella de la dl. Enache Nicolae din Sascut, pâine hipoglucidică de Pambac, roșii din grădină și… ce mai observi?
Tu, ce experiențe de viață sănătoasă poți împărtăși?
Carla G.Popa
psiholog principal
consilier pentru nutriție și stil de viață sănătos