#STILDEVIATASANATOS
#cireșe #slabire #caloriiputine
Dulci, amărui sau acrișoare, cireșele aduc o explozie de arome la începutul verii.
Cireșele fac parte dintr-o dietă bogată în fructe și legume care promovează sănătatea și bunăstarea. Le vom consuma totuși cu măsură. Tot ce este bun aduce beneficii atunci când este consumat responsabil, cu moderație.
Consumul recomandat în programul de slăbire este de maxim 400 g la gustare. Dacă vrei mai multe, adică un castron de maxim 1 kg, află că ai consumat 600 de kcal și vei renunța la o masă considerabilă, consistentă.
Se poate face și cura cu cireșe, înlocuind o masă sau consumând doar cireșe 2,3 zile.
Cireșele printre altele ne îmbunătățesc considerabil calitatea somnului. Ele sunt bogate în melantonină, o substanţă care îmbunătățește calitatea somnului.
Cireșele sunt bogate în antioxidanți și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de cireșele provin din zaharuri, de aceea este important să le consumăm cu măsură pentru a evita creșterea în greutate.
Aici intervin specialiștii care te însoțesc pe tot parcursul procesului de ușurare si echilibrare a organismului. Ai astfel planurile alimentare echilibrate, nutrienții corespunzatori, beneficiezi permanent de îndrumare și consiliere.
Alegerea este a ta!
Carla G Popa
psiholog principal
consilier pentru nutriție și stil de viață sănătos