#STILDEVIATASANATOS
#meditatie #luna #lunaplina

O lună plină este acea fază a lunii când este complet iluminată așa cum se vede de pe #Pământ. În acest timp, Pământul este chiar între soare și lună, formând toate cele trei o linie.

Luna a ajuns să întruchipeze în mod simbolic tărâmul subconștientului, a emoțiilor, a intuiției și ciclurilor vieții și morții, încă din cele mai vechi timpuri, iar cultura străveche chineză asociază luna plină cu esența yin-ului (energia feminină), aspectul matern al femininul divin.
În astrologie, luna plină este un vârf de energie care evidențiază polaritățile și forțele opuse din viața noastră, și este de asemenea, momentul în care aduni ceea ce ai semănat.
O meditație de lună plină poate fi o esență creată pentru a îmbogăți viața cu aspectele simbolice și energetice ale lunii pline – acestea incluzând elemente de putere, amplificarea și accesarea unor regiuni la nivelul subconștientului.
Meditația ne ajută să pătrundem în zona cea mai creativă a ființei noastre, dincolo de minte și ego. Căpătăm acces la o fantastică putere de vindecare fizică, mentală și emoțională. Ne duce dincolo de simțurile noastre, o “zonă cu stres zero” în care intențiile, dorințele, rugăciunile noastre capătă o forță extraordinară.

Alege să meditezi și te invit să reflectezi la ideile tale lăsându-te purtata/ă de ceea ce simți, oricât de nebunesc ar părea, accesând zona subconștientului și creând experiențe pe care dorești să le trăiești, care te inspiră cu adevărat să fii și să faci. Apoi setează-ți o intenție pe care să o potențezi cu energia momentului de Lună plină.
Lasă, în timpul meditației, să plece ceea ce nu îți este de folos, ce te împovărează. Eliberează!
Alege rugăciunea … un act de mulțumire pentru intențiile sacre care au fost declarate și oferite Divinului pentru manifestare.
În lumina creatorul vom vedea, vom simți dragostea!
Sper să-ți fie cu folos!
Carla G.Popa
24 iulie 2021, Berdila