Câteva zile și cartea ”Mario, motanul curios … face descoperiri, împreună cu noi prieteni”, publicată cu sprijinul sprijinul Editurii Ateneul scriitorilor, va ajunge la dragii mei cititori: copii de toate vârstele.

Lansarea cărţii va avea loc duminică, 8 decembrie 2019, ora 12:00, în Sala Studio Experiment Petru Valter, la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău.
Apariția acestei cărți este o mare bucurie. Cu subtitlul ”Un ABC al dezvoltării personale”, se dezvăluie o ”carte de autor”, o resursă prețioasă, un antrenament al imaginației, cu trăiri și interpretări jucăușe alături de Mario, curiosul motan.

O carte eu am scris, inspirată de dragoste. Nu a fost o alegere ușoară, deși a însemnat să fac unul din lucrurile la care mă pricep de când mă știu: să creez. Această creație este rodul unei experiențe de viață și profesionale pe care o împărtășesc zi de zi cu oameni dragi. Asta înseamnă că eu înțeleg să leg o prietenie strânsă cu iubitorii acestei cărți. Cred că pentru cultivarea acestei prietenii e bine să ne întâlnim, să ne cunoaștem și să puteți discuta cu mine și ca autor de carte. Mai presupune că comunicați cu Mario, asistentul și inspirația mea, iar acest lucru va fi posibil și prin intermediul cărților poștale atașate ediției.

Vă aştept, cu drag!