#STILDEVIATASANATOS
Ingrediente:
-10 oua;
-100 g zahar (5 linguri);
-200 g faina integrală (10 linguri pline);
-1 praf de sare;
-1 praf piper roșu;
-1/2 linguriță turmenic;
-1 lingură pudră pentru ciocolată caldă (#remedia);
-2 pliculețe zahăr vanilat.

Mod de preparare:
Separ albușurile de gălbenușuri.
Albușurile le bat spumă tare, apoi adaug tot zahărul, zahărul vanilat, mă opresc când s-a format o spumă tare, lucioasă.
Adaug apoi tot albușul peste gălbenuș si amestec ușor, de jos in sus, cu o paletă. Nu mai bat cu mixerul. Acum presar turmenicul, piperul roșu și adaug prin sită făina.
Amesteca ușor, tot de jos în sus, cu paleta, mișcări ușoare, ca să nu se lase aluatul.
Păstrez un sfert din cantitate și în restul adug 1 lingură pudră pentru ciocolată caldă de la Remedia.
Torn în tava de silicon și în câteva forme de brioșe, iar în tavă adaug și compoziția fără cacao (amestec cu un bețișor).
Coc la 170 de grade, timp de 40 de minute.
Poftă bună!

Calorii, 560 g pandișpan:
-2718 kcal;
-100 g * 485 kcal;
– 1 brioșă ca în foto are 25 g, deci 121 kcal;
– 1 felie groasă de 1 deget inelar are 35 g, deci 170 kcal.
Da, se poate consuma și într-un plan personalizat de slăbire, sub îndrumarea consilierului tău de nutriție.

Carla G Carla
psiholog principal
consilier pentru nutriție și stil de viață sănătos